i-XPO

Ontdek de webinar tool van ons virtuele event platform

Host u een virtueel event en wilt u deelnemers de mogelijkheid geven om een online workshop, online seminar of videoconferentie te organiseren? Ons virtueel event platform bevat een handige webinar tool waarmee exposanten en bezoekers makkelijker kunnen communiceren en gedachten kunnen uitwisselen.

Online seminars

Geef seminaries, workshops en conferenties een virtuele dimensie

Online seminaries, online workshops en online conferenties zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het zakelijke leven. Online is the new normal en hetzelfde geldt voor beurzen en congressen. Bij De Roeve XPO faciliteren we verrijkende virtual events waar deelnemers kunnen netwerken en converseren op een laagdrempelige manier. Met onze webinar tool kunnen exposanten namelijk eenvoudig webinars inplannen en via het event platform toegankelijk maken.

Enkele mogelijkheden op een rijtje:

  • Er kunnen steeds meerdere sprekers en moderatoren deelnemen aan de videoconferentie.
  • De online seminaries kunnen zowel live als pre-recorded geconfigureerd worden met live polls en aansluitende Q&A.
  • Deelnemers kunnen in realtime chatten met elkaar via de live chat.
  • Tijdens de online presentatie of online workshop kunnen deelnemers hun schermen delen.

Haal alles uit uw event met ons virtueel event platform

Naast een webinar tool voor videoconferenties en –seminaries biedt onze 3D virtual venue ook andere mogelijkheden aan exposanten en bezoekers. Zo kunnen ze o.a. deelnemen aan online meetings en breakout sessions, een eventspecifieke webshop inrichten/bekijken en hun agenda raadplegen.

Een virtual event bevindt zich in de cloud en is overal toegankelijk, waardoor u een veel groter publiek bereikt in vergelijking met een fysiek event. Exposanten en bezoekers moeten namelijk geen uren meer reizen of grote kosten maken om op uw event te geraken.

Enerzijds kunt u als organisator een unieke touch geven aan uw 3D virtual venue met uw logo, kleuren en huisstijl. Anderzijds kunnen exposanten hun eigen 3D virtual booth inrichten naar wens.

De webinar tool, de online meeting functie, de discussieforums, de live chat functie en de virtuele dimensie verhogen de interactie en de betrokkenheid op uw event.

Wonen bezoekers een online presentatie of seminarie bij? Bezoeken ze een bepaalde beursstand? Starten ze een chatsessie? Via ons virtueel event platform wordt elke actie van elke bezoeker geregistreerd, wat onmogelijk is bij een fysiek event.

U kunt het online event platform gedurende meerdere maanden openstellen. Op die manier kunnen bezoekers videoconferenties herbekijken, documenten downloaden en netwerken na afloop van het event.

Dankzij de mobiele applicatie kunnen bezoekers uw event ook bijwonen en de webinar tool gebruiken vanaf hun tablet of smartphone.

Aan de slag gaan met ons event platform?

We zijn alvast benieuwd naar uw plannen. Samen maken we een succes van uw virtuele event!

GET IN TOUCH