i-XPO

3D virtual trade show booths die indruk maken

Een virtuele (job)beurs organiseren die een succes wordt voor zowel u, uw exposanten als uw bezoekers? Via het virtuele event platform hebben al uw exposanten toegang tot een ‘customizable’ 3D booth. Zo kunnen ze hun producten, diensten of vacatures maximaal in de spotlights zetten en ten volle inspelen op de noden en vragen van bezoekers.

3D virtual booths

One-of-a-kind virtuele beursstanden voor alle exposanten

Via ons online event platform kunt u eenvoudig een virtuele beurs organiseren in een 3D virtual venue én een virtual trade show booth ter beschikking stellen aan uw exposanten. Deze volledig personaliseerbare beursstand biedt enorm veel mogelijkheden voor de standhouders:

  • Er is een bibliotheek beschikbaar met virtuele beursstanden waaruit de exposanten kunnen kiezen. Ook gerenderde versies van de fysieke standen kunnen we in het platform integreren.
  • Exposanten kunnen hun boodschap overbrengen naar het grote publiek via beschrijvingen, catalogen en andere documentatie.
  • Exposanten kunnen de interactieve beursstand animeren met logo’s, producten, video’s en call-to-action functies.
  • Exposanten kunnen goodiebags samenstellen om informatie te delen met de bezoekers.
  • In de virtuele stand kan het team van de exposant makkelijk bezoekers ontvangen en spreken via live of video chat. Bezoekers kunnen altijd aankloppen wanneer zij een exposant willen raadplegen.
  • De exposanten kunnen avatars inschakelen om de virtual exhibition booths te bemannen.

Virtual event platform: exáctly what you need for your event

Het virtuele event platform biedt veel meer dan enkel 3D virtual booths. Deelnemers kunnen o.a. ook online meetings, seminaries of breakout sessions organiseren/bijwonen, jobs aanbieden/zoeken, online netwerken, hun agenda raadplegen en een webshop inrichten/bekijken.

De virtuele ontvangstbalie, virtual trade show booths, virtuele avatars, live en video chats zorgen voor interactie en betrokkenheid op vernieuwende manieren in vergelijking met een puur fysiek event.

Fysieke events impliceren vaak een grote tijdsinspanning en hoge (reis)kosten voor vele deelnemers. Met een virtueel event biedt u bezoekers en exposanten een stuk meer flexibiliteit om aanwezig te zijn. Daarnaast is de kost van een online event voor uzelf als organisator slechts een fractie van de kost van een traditionele beurs.

Uw virtueel 3D-event bevindt zich in de cloud, kan altijd doorgaan en is overal ter wereld toegankelijk. Exposanten en bezoekers kunnen dus virtueel samenkomen op elk gewenst moment, vanaf elke plaats en vanaf elk device.

Hoeveel bezoekers waren er aanwezig op uw virtuele beurs? Hoeveel tijd spendeerden ze bij de verschillende virtual trade show booths? Wat zijn hun interesses? Het tracking systeem van uw event platform kent het antwoord op alle vragen. Zo weten alle exposanten ook exact wat hun beursdeelname hen opgebracht heeft.

Het virtuele event platform is ook toegankelijk via smartphone of tablet. Organiseert u een virtueel event ter ondersteuning van een fysiek event? Dan kunnen bezoekers de virtual trade show booth rechtstreeks vinden door een QR-code op de fysieke beursstand te scannen.

Uw eigen virtuele beurs, jobbeurs of conferentie lanceren?

Dé garantie op succes! Via het virtuele event platform creëert u meerwaarde voor zowel uw bezoekers, uw exposanten als uzelf.

GO FOR IT!