Diensten

I-XPO: Host a virtual event with a wow factor

Fenomenaal 3D-event hosten? Maak uw event online toegankelijk en creëer meerwaarde voor alle deelnemers via het virtual event platform van De Roeve XPO. Zo brengt u bezoekers en exposanten op een unieke manier samen, op elk gewenst moment, vanaf elke fysieke locatie en vanaf elk device.

i-XPO

Become a next-level exhibition organizer

Via uw gepersonaliseerde virtual event software kunt u uw huidige positie als organisator overstijgen en vraag en aanbod permanent samenbrengen. Bezoekers en exposanten van uw online, virtueel event kunnen o.a. online meetings, online seminaries en online break-out sessies bijwonen of organiseren, solliciteren of vacatures publiceren, afspraken maken, contacten leggen en informatie opzoeken zónder dat ze zich hoeven te verplaatsen. Tegelijkertijd bespaart u als organisator tijd en kosten en genereert u inkomsten op vernieuwende manieren. Een virtueel event kan een fysiek event ondersteunen en aanvullen, maar kan ook perfect afzonderlijk georganiseerd worden.

Alle succesingrediënten van uw virtual event platform

Uw virtual fair of virtual conference gaat door in een virtuele 3D-venue die u kan inrichten en aankleden volgens uw specifieke wensen en huisstijl. Bezoekers worden bij het binnenkomen verwelkomd via de ontvangstbalie en kunnen navigeren naar de seminarieruimtes en de beursvloer.

Meer over de 3D virtual venue

Tijdens het virtuele evenement beschikt elke exposant over een gepersonaliseerde digitale 3D-beursstand waarmee hij zijn boodschap naar het grote publiek kan overbrengen via beschrijvingen, video’s, catalogen en andere documentatie.

Meer over de 3D virtual booths

Via het online event platform kunt u naast virtuele bedrijfsbeurzen en conferenties ook virtuele jobbeurzen organiseren. Het platform ondersteunt het sollicitatieproces, waardoor de werkgevers en sollicitanten makkelijker met elkaar in contact kunnen komen en de status van de lopende sollicitaties kunnen opvolgen.

Meer over de 3D virtual job fairs

De bezoekers en exposanten kunnen online meetings met elkaar inplannen en converseren via live of video chat. Dit kan doorgaan tussen twee personen, tussen meerdere personen of via webinars.

Meer over de online meetings

De virtuele venue beschikt over een congresruimte en meerdere seminariezalen waar presentaties kunnen doorgaan. Deelnemers van het virtual event kunnen naar believen seminaries inplannen en via het platform toegankelijk maken.

Meer over de online seminars

Als organisator kunt u meerdere discussieforums organiseren waarvoor bezoekers zich kunnen inschrijven. De break-out sessies kunnen doorgaan in online seminar rooms of chatrooms en verhogen de interactie en betrokkenheid tijdens uw event.

Meer over de online breakout sessions

Exposanten kunnen een eventspecifieke webshop inrichten die hen in staat stelt om hun producten en diensten online te verkopen. Het platform ondersteunt de volledige afhandeling van bestellingen, inclusief de online betaling.

Het virtual event platform is eveneens toegankelijk via tablet en smartphone. Deze mobile app maakt het voor deelnemers van het fysieke event makkelijker om te netwerken, afspraken te regelen en informatie te vinden over producten, diensten, seminaries etc. Op de fysieke standen kan een QR-code aangebracht worden die de bezoekers rechtstreeks naar de virtuele stand brengt.

Via de virtual event software kunnen bezoekers en exposanten hun persoonlijke agenda beheren, afspraken vastleggen en deelname aan seminaries, meetings of sessies regelen op basis van de beschikbare time slots.

Het online, virtuele event platform verlaagt de drempel om te netwerken. De deelnemers kunnen via het platform eenvoudig contact leggen met elkaar en onderling afspraken regelen.

Het platform ondersteunt de online registratie van bezoekers, de eventuele betalingen en het genereren van badges. De bezoekers dienen hun profiel in te vullen, zodat netwerking gestimuleerd wordt. Het platform stuurt automatisch reminders naar de bezoekers voor de activiteiten waarvoor zij zich ingeschreven hebben.

Het platform faciliteert het capteren van contactgegevens tussen bezoekers en exposanten.

Via het platform worden alle acties geregistreerd, zoals contacten, downloads, aantal bezoekers etc. Deze informatie kunt u als organisator voor uw exposanten ter beschikking stellen.

Via de exhibitor manual kunt u alle richtlijnen en noodzakelijke informatie meedelen aan de exposanten.

i-XPO
i-XPO
i-XPO

Alle voordelen van uw virtual event platform

Dankzij de online event software is uw virtual event bereikbaar voor een groter publiek (dat zich in principe overal ter wereld kan bevinden). U kunt voortaan publiek aantrekken dat uw fysieke event normaal gezien niet zou kunnen bijwonen, bv. omwille van afstand, tijdsgebrek of reiskosten.

Uw virtueel 3D-event bevindt zich in de cloud en kan altijd doorgaan, zelfs bij onvoorziene omstandigheden. Deelnemers kunnen uw event bezoeken op elk moment, overal ter wereld, vanaf elk device.

Het hosten van een digital, online of virtual event creëert nieuwe manieren om inkomen te genereren vergeleken met een puur fysiek event.

Dankzij de live chats, video calls, videoconferenties en de virtuele touch van uw event ontstaat er veel meer interactie dan op een fysiek event. Hierdoor kunnen zowel bezoekers als exposanten op een kwalitatievere manier deelnemen aan uw virtual fair.

Door uw event online te organiseren, dienen u en alle deelnemers zich niet meer te verplaatsen wat reistijd en reiskosten elimineert. Daarnaast verliest u minder tijd en kosten voor de organisatie van uw event.

Het virtual event platform laat toe om alle acties van alle bezoekers te traceren, zodat standhouders perfect weten wat hun ROI is en leads beter kunnen opvolgen. Exposanten kunnen bijvoorbeeld achterhalen hoeveel bezoekers aanwezig waren op het online event, welke standen ze hebben bezocht, hoeveel tijd ze bij een stand hebben gespendeerd, wat hun interesses zijn etc.

Uw virtual event is volledig ‘customizable’. Zo kunt u uw landingspage in 3D volledig personaliseren met uw logo, kleuren en bedrijfsmerk. Ook de exposanten kunnen hun virtual booth een eigen identiteit geven en zelfs bemannen met avatars.

Uw digital, online event is beschikbaar in de talen die u verkiest. Op die manier kunt u overal ter wereld bezoekers en exposanten aanspreken, van Amerika naar Europa tot Azië.

Uw digitale, virtuele event is ook mobiel toegankelijk en kan een fysiek bezoek al dan niet ondersteunen. Het virtual event platform is ontwikkeld met HTML5 en cross-platform ondersteuning voor een aangename mobiele ervaring.

U kunt het online event platform gedurende meerdere maanden openstellen en zo waarde creëren voor alle deelnemers vóór, tijdens en na het event.

Het virtueel event platform is gebouwd volgens de laatste trends op vlak van cloud-based technology en werkt conform de GDPR-regelgeving. Bovendien zijn GDPR- en technische ondersteuning inbegrepen.

i-XPO

Onze aanpak voor een geslaagd virtueel event

We bespreken samen met u de inhoud van uw virtual fair of virtual conference en bepalen het opzet van het online event platform.

We testen het digital event platform grondig vooraleer we het openstellen.

We bieden kick-off sessies en opleidingen aan voor uw exposanten via fysieke en online meetings, webinars en instructievideo’s. Vervolgens zorgen we voor de nodige opvolging en ondersteuning wanneer uw standhouders hun virtual booths inrichten en het platform gebruiken.

Tijdens uw virtual event staan wij permanent ter beschikking voor informatie en support.

i-XPO
i-XPO

Een onvergetelijk virtual event op poten zetten?

Via het event platform organiseert u een virtueel, online event waarvan u én uw deelnemers de vruchten plukken.

LET’S GET VIRTUAL!