Diensten

Trussbox: indrukwekkende truss constructie laten ontwerpen en plaatsen?

Verlichting, geluidsinstallatie en promotiemateriaal bevestigen of een volledige beursstand snel en efficiënt opbouwen? Bij event expert De Roeve XPO kunt u een aluminium truss constructie en lichtbruggen op maat laten ontwerpen en plaatsen voor uw beurs, congres of bedrijfsevent. Dé ultieme manier om uw merk in de schijnwerpers te zetten.

eventbacking

We illuminate
your brand with
attractive structures

Truss constructies voor elk professioneel event

Organiseert u een beurs, congres of bedrijfsevent? Dan is het een uitstekend idee om een truss constructie te laten plaatsen door ons gespecialiseerde team. Aan de hand van aluminium truss profielen bouwen wij eenvoudige of complexe structuren voor uiteenlopende doeleinden:

  • verlichting van kleine en grote oppervlakten
  • bevestiging van promotiemateriaal
  • installatie van audiovisuele apparatuur
  • creatie van beursstanden, seminarieruimtes of lounges

Truss constructie op maat van uw wensen en doeleinden

Een truss constructie laten plaatsen die er echt uitspringt? We beschikken over een ruime voorraad aan aluminium truss profielen in verschillende maten en vormen, zowel driehoekig als vierkant. Hiermee bouwen we eenvoudige of complexe, hangende of staande truss constructies. Bovendien kunnen we de trussen op diverse manieren aankleden, bv. met wand- of plafonddoeken. Het resultaat? Een sfeervolle en gepersonaliseerde look.

Trussbox

Totaaloplossing voor optimaal comfort

Bij De Roeve XPO kunt u niet alleen een truss constructie of lichtbrug laten ontwerpen en plaatsen. We realiseren een totaaloplossing op maat van uw noden en budget om u optimaal te ontzorgen en uw event te faciliteren op technisch en praktisch vlak. Het spreekt voor zich dat wij de ruimtes die we bouwen ook kunnen uitrusten met meubels, planten, tapijten… Ook de stroom- en nutsvoorzieningen nemen we graag voor onze rekening. Bovendien creëren we naast truss beursstanden ook gepersonaliseerde Plug & Play booths. Tot slot bieden we u een handige online tool om uw klanten te begeleiden bij het kiezen en bestellen van hun stand, diensten en toebehoren.

De voordelen van Trussbox

We beschikken over een breed gamma van truss profielen in diverse maten en vormen.

Met een truss beursstand steelt u de show. Truss frames geven uw stand namelijk een opvallende uitstraling.

We denken met u mee en werken naar een kostenefficiënte oplossing. Truss systemen kunnen relatief snel opgebouwd worden en blijven steeds betaalbaar.

Onze truss constructies zijn herbruikbaar en kunnen dus steeds opnieuw ingezet worden.

Zo doen we dat

We luisteren aandachtig naar uw wensen en eisen voor de uitlichting van uw stand of event.

Onze specialisten werken een voorstel uit. We kijken naar de verschillende ophangmogelijkheden, de samenstelling van de truss, het aantal armaturen, de soort verlichting en de lichtkleur in functie van het uit te lichten product.

We motiveren ons voorstel en lichten toe waarom we deze keuzes maken.

We bereiden de opbouw zorgvuldig voor en maken de nodige afspraken voor de verdere afwerking van uw stand. Hetzelfde doen we voor de afbouw.

We volgen de uitvoering op en sturen bij waar nodig.

We spelen kort op de bal en doen er alles aan om extra wensen snel in te vullen en een gepaste oplossing voor te stellen bij onverwachte omstandigheden.

Een truss constructie laten ontwerpen en plaatsen?

De Roeve XPO voorziet truss systemen op maat om oppervlakten te verlichten, promotiemateriaal op te hangen of beursstanden te ontwerpen.

CONTACTEER ONS