Diensten

Antbox: originele beursstand laten ontwerpen, bouwen en plaatsen?

We make your
booth and brand irresistible

Staat er een beurs voor de deur en wilt u graag uw bedrijf en merk maximaal in de kijker zetten? Bij De Roeve XPO kunt u een unieke en indrukwekkende modulaire beursstand laten ontwerpen, bouwen en plaatsen die volledig afgestemd is op uw bedrijfsidentiteit en budget.

eventbacking

Een beursstand laten bouwen die eruit springt

Op een beurs wilt u ongetwijfeld de show stelen en een onvergetelijke indruk maken met uw beursstand. Zelf niet zoveel tijd om uw event tot in de puntjes te regelen? Geen zorgen, onze gespecialiseerde standenbouwers ontwerpen, creëren en plaatsen een gepersonaliseerde én budgetvriendelijke Plug & Play booth. Tijdens de standenbouw nemen we het totaalplaatje voor onze rekening: beurswanden, vloer, aankleding, verlichting, stroom- en nutsvoorzieningen. Indien u dat wenst kunnen we uw beursstand ook volledig opbouwen met truss constructies.

Antbox

Knappe beursstanden op maat binnen uw budget

Om de kosten in te perken en een prijsklasse te garanderen die voor iedereen toegankelijk is, gaan we voor ‘Soft & Easy’, ‘Plug & Play’. Bij ons kunt u een creatieve beursstand laten bouwen die eenvoudig en betaalbaar is, maar er absoluut niet simpel of goedkoop uitziet. Geen ingewikkelde plannen of overbodige technische snufjes. We focussen steeds op wat écht telt: uw merk.

De voordelen van Antbox

U kunt zich ten volle focussen op het concept en de promotie van uw merk, terwijl wij de opbouw van uw stand in goede banen leiden, van A tot Z.

Antbox

Ons team zorgt voor een millimeter precies ontwerp, een feilloze opbouw en een efficiënte afbouw van uw beursstand op maat.

Antbox

Een gepersonaliseerde beursstand is de ideale manier om gezien te worden en uw merk in de spotlights te zetten. De beursstand vertelt uw verhaal en speelt maximaal in op uw doelstellingen.

Antbox

De Roeve XPO biedt gepersonaliseerde, originele beursstanden voor elk budget.

Antbox

We gebruiken duurzame en herbruikbare aluminium frames die telkens opnieuw ingezet kunnen worden.

Antbox

Pak uit met een gepersonaliseerde Plug & Play booth

Als specialist in standenbouw hebben wij diverse conceptstanden ter beschikking. Uw favoriet gekozen? Dan zorgen wij voor een sublieme persoonlijke aankleding door vloer, wandafwerking, digitaal drukwerk, verlichting, meubilair en andere accenten perfect op elkaar af te stemmen. Zo creëren we een beursstand op maat die een ultieme indruk maakt en uw merk tot leven brengt.

Box

Antbox

Tunnel

Antbox

Central cube

Antbox

Wall plus

Antbox

Bridge plus

Antbox

Crossing bridges

Antbox

Backdrop

Antbox

Onze core business? Standen ontwerpen, bouwen en plaatsen voor de KMO.
Het resultaat? Een gepersonaliseerde stand, binnen ieders bereik.

Zo doen we dat

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we samen hoe we uw boodschap optimaal kunnen overbrengen. Op basis daarvan werken we een concept uit.

We creëren een beursstand op maat dankzij ons flexibel modulair systeem, rekening houdend met uw budget.

U en uw merk staan steeds centraal. Daarom personaliseren we uw beurstand met belettering die uw boodschap weergeeft. In combinatie met aangepaste aankleding en verlichting springt uw stand op een originele wijze in het oog.

Bij ons kunt u niet alleen een unieke beursstand op maat laten ontwerpen, bouwen, plaatsen en inrichten. Wij ontzorgen u volledig op technisch en praktisch vlak via Eventbacking. Bovendien voorzien we een informatie- en bestelplatform waarop standhouders informatie kunnen raadplegen en producten of diensten kunnen bestellen.

We verhogen uw beursrendement dankzij extra ondersteunende diensten en diverse marketing pakketten.

Het maximum halen uit uw beursstand?

Bij De Roeve XPO kunt u een hoogwaardige en originele beursstand laten ontwerpen, bouwen, plaatsen én inrichten. Perfect op maat, voor elk budget.

MEER INFORMATIE?