About

De Roeve XPO: al meer dan 40 jaar next-level event support op maat

Nood aan event support op maat voor uw beurs, congres of bedrijfsevenement? De Roeve XPO is een Belgisch bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de beurswereld. Als één team van experten helpen we uw event te organiseren tot in de puntjes, zonder zorgen en op innovatieve wijze.

Event support op maat van A tot Z

Innovatie is een van de kernwaarden van De Roeve XPO. We willen technical event support bieden die maximaal inspeelt op de evoluties van de markt en de behoeften van onze klanten. Oorspronkelijk zijn we gestart met de plaatsing van elektriciteit en verlichting op beurzen, maar doorheen de tijd investeerden we in de ontwikkeling van complementaire competenties en diensten.

Vandaag de dag zijn we in staat om vernieuwende totaaloplossingen op maat te realiseren voor beurzen, congressen en bedrijfsevents. Van praktische stroom- en nutsvoorzieningen en stevige truss constructies tot creatieve standenbouw op maat en handige event tools.

xpo
xpo

Waar is De Roeve XPO actief?

De Roeve XPO…

  • werkt op alle mogelijke permanente en pop-up locaties in België en in het buitenland
  • beschikt over een magazijn en kantoor in de complexen van Brussels Expo, Flanders Expo en Namur Expo
  • is bevoorrecht partner van Antwerp Convention, Brabanthal Leuven, Docks Dome Event Hall, Limburghal Genk, Waagnatie, San Marco Village, The EGG Brussels, Tour&Taxis

Maak kennis met De Roeve XPO

‘FULFILLMENT’ is een van onze sleutelbegrippen: we willen zowel onze werknemers als onze klanten voldoening geven.

De Roeve XPO wil een oase van inspirerende werknemers creëren die de economische continuïteit van klanten verstevigt. We beogen een werkomgeving waarin onze mensen zich kunnen ontplooien, autonoom kunnen werken, elkaar inspireren en maximale kansen krijgen. Zo staan we samen sterk om hoogstaande, innovatieve én effectieve oplossingen te bieden aan onze klanten.

Ons meesterschap in techniek en ons oog voor innovatie resulteren steeds in vooruitstrevende totaaloplossingen. Bij elk project, groot of klein, streven we naar een duurzame langetermijnrelatie met onze klanten. Daarom stellen we ons steeds flexibel, open en correct op bij elke dienst die we verlenen.

‘ACT’ omvat in één woord de volledige mindset van De Roeve XPO. We doen enorm graag wat we doen en gaan voor de volle 100% voor onze doelen, elke dag opnieuw.

Waarom kiezen klanten voor De Roeve XPO?

Bij De Roeve XPO zetten we alles op alles om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. En dat doen we ook, dankzij onze:

  • pragmatische en vernieuwende aanpak
  • betrouwbare reputatie en eersteklas service
  • hoogkwalitatieve totaaloplossingen van A tot Z
  • toegankelijke houding en hoge betrokkenheid
  • financieel stabiele groep met ervaren medewerkers
xpo

De Roeve, één sterk kenniscentrum

De Roeve XPO behoort tot de groep De Roeve die uit meerdere vennootschappen bestaat. De kracht van De Roeve schuilt in de complementariteit van die afzonderlijke specialisaties. Samen bieden we een allround dienstenpakket waarvan het resultaat sterker is dan de som van de delen. We richten we ons in totaal op vier markten:

Samen een onvergetelijk bedrijfsevent op poten zetten?

De Roeve XPO biedt technical event support op maat om uw beurs, congres of event te faciliteren van A tot Z.

CONTACTEER ONS